Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan eltjük helyesen ezen...

Hogyan eltjük helyesen ezen rapperek nevét?

Figyelt kérdés
Post Malone, 2Pac, 21 Savage, Tyga, Drake, Migos, 6ix9ine, XXXTENTACION, ASAP Rocky, The Notorious B.I.G. , Meek Mill, Big Sean, Rick Ross, Gucci Mane, Offset, Playboi Carti, EZ Mac, KRS-One, 2 Chainz, Lil Boosie, AZ, Birdman, Kendrick Lamar, Dr. Dre, Ty Dolla $ign, Chamillionaire, Rae Sremmurd, Slim Jxmmi, Slim Dunkin, Waka Flocka Flame, Pusha T, French Montana, Bobby Shmurda, Fredo Santana, Chief Kief, Lil Reese + Wu-Tang Clan

2019. aug. 6. 03:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

??

Egy rakás tök egyértelmű.

Bördmen vagy Doktor Dré :D

Nótóriusz Bíájdzsí, az oké.

2019. aug. 6. 07:07
 2/5 anonim ***** válasza:
96%
Először magyarul kellene megtanulnod, utána szintet léphetsz.
2019. aug. 6. 07:48
 3/5 anonim válasza:
88%
ha ezeknek a rappereknek nem tudod kiejteni a nevét akkor egyáltalán miért érdekel a rap? És ezt komolyan itt kell megkérdezni? Beírod google ba és kidobja...
2019. aug. 6. 14:44
 4/5 A kérdező kommentje:

1. nem vagyok angolos

2. hallottam már ugyanazt a nevet többféleképpen is kiejtve ezért nem tudom hogy melyik a helyes

3. volt már kérdésem kiejtéssel kapcsolatban más témában ugyanitt, akkor értelmes és kielégítő válaszokat kaptam...ha nektek (előttem szólóknak) fáj segíteni a másikon akkor ne pazarold a felértékelhetetlen idődet kommentelésre...pííísz!

2019. aug. 8. 14:11
 5/5 anonim válasza:
100%
súlyos
2019. aug. 8. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!