Kegyeleti kérdés, holttest tárolás? Nem elég a mély fájdalom, de történhet rosszabb is.
Csütörtök hajnalban 4 óra körül halt meg, nyílt sebei voltak. 6 órakor találtuk meg, 9-re már a ravatalozóban volt és ott az előre bekapcsolt hűtőbe tettük. De a hűtő csak zúgott, de nem hűtött. Mikor délután a gondnok kiment valamit buherált és a hűtő elkezdett hideget árasztani, de így is csak +4 fok lett. Pénteken kimentem a temetkezési vállalkozóval a ravatalozóba, de egyből éreztük a szagot.
A vállalkozó azt mondta, hogy a szombati temetést kibírja, ha a hűtő addig nem áll le.
Éjjel az egész család azon aggódott, hogy valahogy túlegyünk a temetésen, és a test ne bomoljon tovább.
Az Isten megsegített minket, szép temetés volt /szabadtéri a fák alatt/ csak néha néha egy kis szellő megcsapta az orromat, de én közvetlen a koporsó mellett álltam.
Nem akarom annyiban hagyni a dolgot. Mit csináljak? A ravatalozó a helyi önkormányzathoz tartozó, közhasznú társasághoz tartozik.
Kinél tegyek és hogyan feljelentést? És még egy kérdés, hány fokon kell egy ravatalozóban tárolni a halottakat?
Én biztos csinálnék egy kisebb botrányt, annál is inkább. mert a hűtésért fizetni kell. Akkor mit fizettettek ki veled? Mondjuk ez se semmi:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!