Miért köpködnek a cigányok?
Figyelt kérdés
2010. júl. 11. 22:05
21/24 anonim válasza:
náluk ismeretlen fogalom a szociális szobatisztaság.
22/24 Earl J. Hickey válasza:
07-11 22:20 -nek
" nem vagyok láncdohányos, 3 naponta egy fél szálat elszívok maximum, de valamikor hetekig semmit. az meg az én dolgom, hogy mivel mérgezem a testem :D
15/L "
Ne félj, leszel te még az is! :)
Ezzel nem csak magadat mérgezed hanem a körülötted lévő embereket is(+ a környezetet).
07-11 23:29 -nek
" lényegtelen, hogy ki miért köpköd... ha a cigitől köpködsz az tényleg a te dolgot, jó másnak is ártasz, de ki nem próbálta már? "
Én pl nem próbáltam ki, már eleve a szaga is marja a légcsövemet és undorítónak tartom saját magam szándékos szennyezését..
23/24 anonim válasza:
hawaiiban is kopkodnek, megse ciganyok...a primitivseg es a kosz jele, neha a drogosok kopkodnek
24/24 anonim válasza:
Mert szocializálatlan türhő taplók akiknek barlangban a helye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!