Miért köpködnek a cigányok?
"az meg az én dolgom, hogy mivel mérgezem a testem :D"
Ezzel csak az a baj husi hogy a cigivel másnak is ártassz
Szerintem így próbálnak felvágni, hogy milyen jól tudnak köpködni. Vagy nem tudom...:D Nem vagyok cigányellenes, de a legtöbb cigány sajnos ilyen. Persze magyarok közt is van ilyen, de az már kevesebb számban. Ez tök primitív viselkedésre utal, amit a cigányok és a primitív emberek persze nem tudnak, és őket nem zavarja, hogy ez esetleg másokat is zavarna...
De jó, rájöttem a válaszra:)
15 éves kis pitsa érvelése azért hibádzik, mert amíg kis pöts vagy kis pitsa vagy addig menőnek tartod a köpködést. én is köpködtem gyerekként, mert menő volt. de kinőttem belőle hamar.
a cigány nem nő ki belőle, hisz örökre gyerek szinten marad.
Mérnöki egyetemre járok Győrbe,és nem szokásom köpködni.
21 éves cigány fiú.
lényegtelen, hogy ki miért köpköd... ha a cigitől köpködsz az tényleg a te dolgot, jó másnak is ártasz, de ki nem próbálta már?
én egy olyan város közelében (kb. 10 km.re) lakok, ahol szinte tele van cigányokkal, de őket amikor látom, akkor normálisan köszönnek meg minden. Szóval én több magyart láttam köpködni, mint cigányt. Ez lehet attól is, hogy tényleg menőnek tartják magukat, lehet attól, hogy rossz íze van a nyáluknak, de az is lehet, hogy focisták xD
Hiszen ha megnézed, akkor minden második focista köpköd, szóval minden népből 11 ember biztosan köpköd... De mindezek mellett én se vagyok cigányellenes, inkább emberellenes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!