Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért köpködnek a cigányok?

Miért köpködnek a cigányok?

Figyelt kérdés
2010. júl. 11. 22:05
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
63%
Nem jó a nyelőcsövük.
2010. júl. 11. 22:27
 12/24 anonim ***** válasza:
64%
Ezzel fejezik ki a sokszínű kultúrájukat a szamurájkarddal pózolás és a lincselés mellett. Olyan mint nálunk a csárdás. Ebből is látszik, hogy milyen értékelendő gyönyörű hagyományaik vannak amiket óvni kell, hiszen a nácik el akarják pusztítani minden áron. A toleráns Európának ezzel szembe kell helyezkedni, sőt, kezdeményezem hogy minden magyar család adja egyik gyerekét cigány nevelőszülőkhöz a kulturális párbeszéd és az integráció beindulása végett!
2010. júl. 11. 22:42
 13/24 anonim ***** válasza:
77%

"az meg az én dolgom, hogy mivel mérgezem a testem :D"

Ezzel csak az a baj husi hogy a cigivel másnak is ártassz

2010. júl. 11. 22:43
 14/24 A kérdező kommentje:
Értelmes választ még nem kaptam. ez valami területjelzés, mint a kutyáknál?
2010. júl. 11. 23:02
 15/24 anonim válasza:
47%

Szerintem így próbálnak felvágni, hogy milyen jól tudnak köpködni. Vagy nem tudom...:D Nem vagyok cigányellenes, de a legtöbb cigány sajnos ilyen. Persze magyarok közt is van ilyen, de az már kevesebb számban. Ez tök primitív viselkedésre utal, amit a cigányok és a primitív emberek persze nem tudnak, és őket nem zavarja, hogy ez esetleg másokat is zavarna...

De jó, rájöttem a válaszra:)

2010. júl. 11. 23:14
 16/24 anonim válasza:
32%
juj, a kérdező kommentjén nagyot röhögtem, de egyetértek vele dx kb. a kutyákhoz hasonlíthatóak. LOL ez nagyon nagy :D mintha egy állatról beszéltél volna.
2010. júl. 11. 23:14
 17/24 anonim ***** válasza:
48%

15 éves kis pitsa érvelése azért hibádzik, mert amíg kis pöts vagy kis pitsa vagy addig menőnek tartod a köpködést. én is köpködtem gyerekként, mert menő volt. de kinőttem belőle hamar.

a cigány nem nő ki belőle, hisz örökre gyerek szinten marad.

2010. júl. 11. 23:17
 18/24 anonim ***** válasza:
48%

Mérnöki egyetemre járok Győrbe,és nem szokásom köpködni.

21 éves cigány fiú.

2010. júl. 11. 23:22
 19/24 Veky ***** válasza:
31%

lényegtelen, hogy ki miért köpköd... ha a cigitől köpködsz az tényleg a te dolgot, jó másnak is ártasz, de ki nem próbálta már?

én egy olyan város közelében (kb. 10 km.re) lakok, ahol szinte tele van cigányokkal, de őket amikor látom, akkor normálisan köszönnek meg minden. Szóval én több magyart láttam köpködni, mint cigányt. Ez lehet attól is, hogy tényleg menőnek tartják magukat, lehet attól, hogy rossz íze van a nyáluknak, de az is lehet, hogy focisták xD

Hiszen ha megnézed, akkor minden második focista köpköd, szóval minden népből 11 ember biztosan köpköd... De mindezek mellett én se vagyok cigányellenes, inkább emberellenes...

2010. júl. 11. 23:29
 20/24 anonim ***** válasza:
66%
Ki nem próbálta? Én pl még nem és nem is hiányzik, nem maradtam le semmiről. Aki meg 10 évesnek adja ki magát az azon a szinten is van
2010. júl. 11. 23:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!