Szerinted mi a tömör, sarkos lényege ennek az írásnak?
Figyelt kérdés
"ahogy üres tekintettel bámultam a karomon végigfolyó, alvadtan csomós véremet, az járt a fejemben csak, hogy mivel fogok még én ezért fizetni? akárki osztja el az örömöt és a bánatot, akárki osztja el a tehetséget és a bénultságot, mindig egyenlően végez. nem tudom, meddig kell még fizetnem ahhoz, hogy egyensúlyra libbenjen a mérleg, és boldog lehessek. ér az egész(em) ennyit?"2010. júl. 11. 20:45
2/10 anonim válasza:
Haljak,vagy éljek?
Az az "alvadtan csomós véremet"..:D
3/10 anonim válasza:
Nekem ez értelmetlen. Bennem lehet a hiba. Szívesen olvasnám magyarázatodat.
4/10 A kérdező kommentje:
gyakorlatilag mindenhez van tehetségem. ezt kompenzálandó, képtelen vagyok a boldogság érzésére.
ezt akartam volna leírni. köszönöm a tippeket :)
(első kommentelőnek: áh, a pszichiátriáról már kiengedtek :) )
2010. júl. 11. 21:21
5/10 A kérdező kommentje:
ó, és a meddig kell még fizetnem az akar lenni, hogy vajon meddig tart még kataton boldogtalanságom, hogy kompenzálja a tehetségemet, és mikor lesz, amikor sikerül elfogadni ezt az egészet
2010. júl. 11. 21:22
6/10 anonim válasza:
És remélem, a mérleg is inkább billenni akar, mint libbenni...
7/10 A kérdező kommentje:
minden használt szónak megvan az oka. ez a mérleg libben, galambszárny módján, például.
2010. júl. 12. 21:23
8/10 anonim válasza:
Egy kis fogalomzavar ide vagy oda...
Ha igaz,amit írsz, mert eléggé gyanús az egész, akkor Neked nem pszichiátriára van szükséged, hanem pszichoterápiára. Enélkül sokat emlegetett tehetséged csak nyavalygáshoz lesz elég.
9/10 anonim válasza:
Aha. Szóval libben. És továbbra is meg vagy róla győződve, hogy tehetséges vagy?
10/10 A kérdező kommentje:
ó, csak egy picit. itt-ott. mindenből egy pici. szart sem ér. nem értek semmihez.
2010. júl. 17. 23:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!