Érdemes manapság informatikában gondolkozni, egyetem nélkül?
Sziasztok!
Kiváncsi vagyok,mennyire lehet "elkerülni" az egyetemet Magyarországon,mennyire jutalmazzák a "papír nélküli tudást"
Informatikában gondolkozok a későbbiekben (hálózatkezelés vagy programozás) illetve nyelveket is tanulok(angol-olasz felsőfok,spanyol közép),hisz ez a kettő ötvözése hozza meg a "jövőt",hisz az informatika egyre kelendőbb lesz a későbbiekben,a technika fejlődése végett.
Szerintetek,elég egy OKJ képzés?
Sajnos,mihamarabb munkába szeretnék állni,és nem hiszem,hogy lenne 5 évem még az egyetemre. Plusz sok helyről hallottam,hogy ott sok felesleges dolgot is tanítanak,amire sohasem lesz szükségem..igaz,a diplomával sokra megyünk az tény!! Viszont,19 éves vagyok,sajnos nincs lehetőségem 25 évesen munkába állni,az egyetem-munka párosításra meg nemtudom elég erőm lenne-e,a sok tanulás miatt.
Mi a véleményetek? Elég lenne egy OKJ képzés a jó megélhetőséghez,vagy feltétlen szükséges az egyetem?
Mi a tapasztalatotok?
Eléggé elvagyok kenődve,a dolgot illetően...
Azon gondolkodtam,hogyha elkezdenék egy 2 éves OKJ képzést,valamelyik IT cégnél eltudnék-e helyezkedni (később a ranglétrán felfelé haladni,nyilván nem az elején) vagy egyetem nélkül csak egy helyben toporzékolok majd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!