Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek 430pont esélyes...

Szerintetek 430pont esélyes Pécsre orvosira? Rengeteg jó eredményről hallottam.

Figyelt kérdés
2019. júl. 16. 13:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Hol hallottál rengeteg jó eredményről?

A sulidban? 1 iskola eredményei nem mérvadóak. Orvosira nem csak a te évfolyamod jelentkezik, hanem több, mint ezer ember szerte az országból, az ő eredményeik is beleszámítanak a végeredménybe.

Itt, a Gyakorin? Tapasztalatból mondom, hogy ide a 2 véglet ír: egyik, aki dicsekszik a kb. 470 pontjával, másik akinek jóval kevesebb van, és még reménykedik.

Már alig 1 hét van a ponthatárok kihirdetéséig, azt már fél lábon is kibírod, még az érettségi statisztikák sincsenek még meg, szóval itt nem kapsz pontos választ, hacsak nincs itt valami jövőbe látó jós, de kötve hiszem.

Egyébként szerintem Pécsre elég lesz ez a pont.

2019. júl. 16. 16:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Belenéztem az üveggömbömbe és láttam, hogy Pécsen 417 lesz a ponthatár. Ne izgulj felvesznek.

Ha bejön a tippem akkor a jófejségem miatt menj el vért adni.

2019. júl. 16. 17:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Nezd meg hanyan jelentkeztek iden es az elmult evekben,hasonlitsd oket ossze,abbol tudsz kovetkezteteseket levonni,de biztosat senki nrm tud mondani.
2019. júl. 16. 17:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Szinte biztos vagyok benne, hogy elég. Én is orvosira megyek, tanulmányoztam a ponthatárokat még az érettségi előtt rendesen.😄

Sok sikert!!

2019. júl. 17. 14:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Utolso! Es mire jutottal? Mi korul lesz szerinted?
2019. júl. 17. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!