Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Idén vagyok végzős, múlt...

Idén vagyok végzős, múlt évben tudatosult bennem, hogy óvónő szeretnék lenni. Sokat hallottam már róla, jót és rosszat egyaránt. Véleményeket szeretnék. Valaki írna nekem esetleg privátban?

Figyelt kérdés
Jártam óvódába,mivel a kötelező 50 órát valahol meg kellett csinálni,ezért én az ovi mellett döntöttem. Nagyon szerettem a gyerekekhez járni,nagyon jó érzés tud lenni,ha egy 3-5 éves gyerek ragaszkodik hozzád,és szeret.Szeretném ha valaki írna nekem részletes véleményt,személyes tapasztalatot a szakról,fősuliról,illetve magáról a hivatásról.
2018. nov. 21. 19:47
 1/1 anonim ***** válasza:
Én idén diplomáztam, szeptemberben kezdtem el dolgozni. Minden vágyam ez volt, és most is ez. De sajnos nem itthon. Hiszen rengeteg az adminisztratív feladat, nagyon kevés időt tudunk együtt tölteni ténylegesen a gyerekkel. Más, felesleges dologgal viszont annál többet. Rendszeresen visszük haza a munkát így is. A kezdő fizetésből (ami azt hiszem 7 évig nem változik) megélni nem lehet.
2018. dec. 28. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!