Idén vagyok végzős, múlt évben tudatosult bennem, hogy óvónő szeretnék lenni. Sokat hallottam már róla, jót és rosszat egyaránt. Véleményeket szeretnék. Valaki írna nekem esetleg privátban?
Figyelt kérdés
Jártam óvódába,mivel a kötelező 50 órát valahol meg kellett csinálni,ezért én az ovi mellett döntöttem. Nagyon szerettem a gyerekekhez járni,nagyon jó érzés tud lenni,ha egy 3-5 éves gyerek ragaszkodik hozzád,és szeret.Szeretném ha valaki írna nekem részletes véleményt,személyes tapasztalatot a szakról,fősuliról,illetve magáról a hivatásról.2018. nov. 21. 19:47
1/1 anonim válasza:
Én idén diplomáztam, szeptemberben kezdtem el dolgozni. Minden vágyam ez volt, és most is ez. De sajnos nem itthon. Hiszen rengeteg az adminisztratív feladat, nagyon kevés időt tudunk együtt tölteni ténylegesen a gyerekkel. Más, felesleges dologgal viszont annál többet. Rendszeresen visszük haza a munkát így is. A kezdő fizetésből (ami azt hiszem 7 évig nem változik) megélni nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!