Melyik kolit válasszam? Szegede, Károlyi vagy Hermann?
Én Károlyis voltam, én is introvertál vagyok, habár akkoriban azért még eléggé szerettem a bulizást, ami oldotta ezt a dolgot.
Tanulós szakra mentem, illetve elég maximalista vagyok, tehát én is féltem, hogy hogyan fogom bírni a gyűrődést, de igazából nagyon nagyon kellemeset csalódtam a helyben (valószínűleg most így ugyanígy döntenék). Persze függ a szobatársaktól is, hogy milyen az általános hangulat - de évközben lehet másik szobába menni, ha elrendezitek egymás között a helycseréket.
Felszereltség: 3 ágyas szobák vannak, nem túl nagyok, szintenként 2 lány wc, 2 fiú wc + 3 piszoár, illetve 5 db zuhanyzó. Minden szoba kap egy ilyen kis piciket kulcsos rekeszt egy nagy hűtőben - tényleg pici, de ha nem halmozzátok a kaját, akkor el lehet férni.
800 fős kollégium, így szinte biztos, hogy előbb-utóbb megtalálod a magadnak való társaságot, nyilván szoktak lenni bulik, de az rajtad múlik, hogy mennyire akarsz ilyenben részt venni. A tanulás pedig csak rajtad múlik, ezt tapasztalatból mondom. Nyilván havi ~10.000 Ft-ért ne egy luxus Hilton szobát várj, kellenek kötni kompromisszumokat - de ha ez összejön, akkor pozitív élményeid lesznek.
Hermannról nem nagyon tudok nyilatkozni, újszegeden van, ott is laktam albérletben 2 évig. Közlekedés nem annyira gázos, sűrűn vannak buszok, meg gyalog se annyira vészes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!