Szerintetek a Károlyi Mihály kéttannyelvű, vagy az Újbudai József Attila?
A Karolyit akkor ajánlom, ha szeretsz tanulni (szerintem ezt még sokan fogják neked mondani).
Én most oda járok, és még a napi 4 óra tanulás sem elég, én hatot szoktam. Ebből négyet a spanyolra fordítok.
Vannak spanyol anyanyelvi tanárok (engem a heti 18-ból 10-ben tanít az egyik) és már csak azért is tanulok, hogy meg tudjam érteni nagyjából, hogy mit mond.:D
Szóval, ha nagyon nem szeretsz tanulni, vagy fontos a magánéleted, rossz sulit választasz ezzel.
De a suli hangulata nekem eddig nag yon bejön.
Tényleg megvan az a különös feelingje. És a közösség is jó az évfolyamban, de ez nyilván minden évben az aktuális felvett embereken múlik.
Szóval, bármit is választasz, hajrá
!
Ui. Tanulj a felvételire sokat!
Szia!
En a József Attila Gimnáziumba jarok csak nem a sapnyolos hanem a francias tagozatra ami egy osztalyt takar. Heti 18 francia/spanyol orank van es azt kell hogy mondjam nagyon kemeny es tanulni kell mint a gep. Napi 3 ora tanulasnal kevesebbel nem lehet meguszni es a spanyolos reszen is pont ugyan ez van. Viszont ha ugy gondolod ezt a szintet tudod hozni akkor MINDENKÉPPEN ÁJANLOM A JÓSKÁT mert egy remek iskola. A golyatabor szamomra egy felejthetetteln elmeny volt . Rengeteg programja van a sulinak es a tanarok is remekek. Az osztalyom pedig fantasztikus de persze ehez kell egy kis szerencse is.
Erredetileg a VPG-be szerettem volna menni de miutan hazajottem a golyataborbol ugy voltam vele hogy eletem egyik legjobb dontese a Jóska volt. Nagyon fontos nekik hogy jol erezzuk magunkat az iskolaban es mindenkeppen egy jo kozosseg legyunk. Na nalunk ez 100% ban osszejott egy oriasian klassz csalat vagyunk. Szoval en csak ajanlani tudom. Viszont egy 70-75 pontos irabelit szerintem mindekepo irjal es egy kituno-4,8-as atlaggal konnyeden bekerulhetsz a szobelire.
Ha kerdesed van nyugodtan irjal szivesen valaszolok.
Egy Jóskás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!