Dani1998.01.01 kérdése:
Hogy lehet belekezdeni a játéktervezési állásba?
Figyelt kérdés
Idén végeztem a középiskolával és nagyon szeretnék játékfejlesztést tanulni, olyan állásba elhelyezkedni, de sehol se találok oktatási lehetőséget illetve állásba is mindenhova kb 6 év szakmai tapasztalatot kérnek és nekem sajnos nincs meg a megfelelő szaktudásom , a kérdés az hogy ezt hogy tudnám megszerezni hol kezdjek bele?2019. júl. 4. 13:30
1/2 anonim válasza:
Programozó egyetemet végezz, majd menj el szoftverfejlesztőnek megszerezni a tudást, közben hobbiból programozz kisebb játékokat. Aztán a tapasztalattal és a referenciáddal mehetsz a játékfejlesztőkhöz.
2/2 anonim válasza:
Menj külföldre. Én speciel Hollandia legjobb játékfejlesztést oktató egyetemén tanulók. Ha azt semmiképp nem akarod, akkor csinálj magadnak egy portfóliót. Hallottam szakmában dolgozótól olyat, hogy a portfólió néhol többet ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!