Érdemes belekezdeni?
Ha nem akarsz oda járni, ne járj!
Ha ezen a szakon megengedett, hogy passziváltasd az első évet, tedd azt, és próbálj javítani a pontjaidon. Ha másodszorra sem kerülnél be oda, ahova szeretnél, az más, akkor válaszd a második legjobb lehetőséget.
Gyere DE-IK ra nyugodtan... ha ennyit sikerült elérned akkor ennyit sikerült elérned, nem baj. A probléma a következő:
Nem tudsz programozni, mivel csak középszinten érettségiztél, ez nagy gond mert időd nem lesz ott megtanulni.
Matek szerintem nem gond hogy csak közepes vagy. PL.: diszkrét matekon, ami PTI-n első félévbe van 70% elmélet kell vizsgán szóval nem lényeg :D a gyak meg egyszerű, jól elmagyarázzák.
Egyébként én mérnökinfóra járok...túl sok infóm nincs mivel új rendszer lesz 2017-től.
A tanterv: [link]
Elfelejtettem a lényeget: Programozás buktató tárgy, félévente feleződik a társaság. Ez egy szomorú tény.
Egyébként C-ben programozunk.
Hova akartál menni elsőnek? Hány pontod lett?
A link alapján egész jó a tanterv, szerintem ezzel simán tudsz normális állást szerezni!
Sőt specializáció sem lesz, tehát olyan tárgyat veszel fel majd később, ami szerinted téged közelebb visz a célodhoz :)
Gyere nyugodtan az IK-ra! Én is úgy voltam vele, hogy "a francba miért nem sikerült a BME"...aztán még itt a tárgyak 90%-án éppencsak átcsúszok. Viszont olyanra is van példa, hogy BME-ről jött és megbukott :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!