Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Természettudományi tanárképzés...

Természettudományi tanárképzésen mennyire nehéz a pedagógia/pszichológia?

Figyelt kérdés

Úgy néz ki, hogy kémia-biológia szakos tanárnak tanulnék tovább. Nem vagyok az a magolós típus, a gimiben sokat szenvedtem a magyarral és a törivel, egyébként kémiából és bioszból kitűnő voltam.

Nos, mennyire veszik komolyan a pedagógia-pszichológia tárgyakat? Általában mennyi szabadidő van tanárképzésen a többi szakhoz viszonyítva?

Inkább lelépjek vegyésznek/biológusnak?:D

2019. jún. 27. 11:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én is biológia-kémia tanárin vagyok. A kémia része nehéz sajnos. Ugyanazok a tárgyaink a vegyészekkel, biomérnökökkel.

De én nem térnék le erről a pályáról. :)

2019. aug. 5. 19:18
 12/12 anonim ***** válasza:

A pedagógia/ pszichológia része nem nehéz.

Szabadidő meg a gyakorlatok, laborok miatt kevés sajnos. Sok idő megy el a jegyzőkönyv írással, meg sok a zh is szorgalmi időszakban.

Ez Debrecen. De attól még marad idő, ha beosztod sportolni, barátokkal találkozni meg mindenre lényegében.

2019. aug. 5. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!