Ha a könyvkiadás érdekelne, merre induljak el egyetemen?
Mármint te akarsz könyvet kiadni, vagy a te könyvedet akarod, hogy kiadják?
Azt a hülyeséget ki mondta neked, hogy csakis azzal foglalkozhatsz, amit az iskolában megtanultál, illetve csak úgy foglalkozhatsz bármivel, ha azt tanultad? Könyvkiadáshoz nem kell diploma, csinálsz egy céget, és elkezded szervezni a hálózatodat. Az más kérdés, hogy az előre leosztott, zárt piacon labdába nem fogsz rúgni, mert sógorom-komám alapon megy az egész.
Engem meg a dinoszauruszvadászat érdekel...
Komoly a kérdés? Mire oda eljutnál még kevesebben vásarolnának papír alapú könyveket.
Javaslom inkább a fordítással próbálkozz, az nem csak a könyvekkel foglalkozik.
Amúgy ennyire halvaszületett ötletet, mint a digitális korban könyvkiadás... Amikor ráadásul ezerrel pusztítják az erdőket? Mármint lesznek könyvek még egy darabig, de akkor se lenne benne pénz, és egy csomó munka lenne benne...
Persze nem akarlak lebeszélni az álmaidról, ez csak az én véleményem...
nekem is már lopták el kis tűzcsiholók c munkámat,a netes gépek nembiztonságos,de azon az ősrégi monstrumon net sincs mégis ellopták...
igaza van hogy a könyvet nehezebb lopni,de a fájlokat nem míg készül a mű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!