Változtattál sorrendet?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor mit cseréltél meg mivel, vagy éppen, mit töröltél és miért?
2010. júl. 9. 10:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Változtattam igen.Egy költségtérítéses szakot hoztam fel a 3. helyre,mert rájöttem,hogy mindenképpen pestre szeretnék menni.
2010. júl. 9. 10:52
 2/9 anonim ***** válasza:
53%
Utána meg nyavalyogsz, h milyen drága az egyetem, nem kellett volna költségesre menni....
2010. júl. 9. 11:04
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem változtattam. Ezzel segítettem valamit, releváns az információ számodra? Valamit változtat ez az életeden vagy a terveiden?
2010. júl. 9. 11:27
 4/9 anonim ***** válasza:

11:04

Kérdeztem a véleményedet?!

A családomnak nincsenek anyagi problémái,simán tudnak támogatni,és mellesleg nekem is van egy jelentős pénzösszeg a bankba,amit a nyári munkákkal kerestem meg.A tandíjamat bőven ki tudom fizetni abból.

Úgyhogy inkább tartsd meg a véleményedet magadnak.

KÖSSZ

2010. júl. 9. 12:12
 5/9 A kérdező kommentje:

11:27

Csak megkérdeztem! Baj? Minek írsz, ha ennyire negatív vagy?

Változtathat az életemben, hiszen lehet, h Te miattad nem vesznek fel. (ne így legyen!)

2010. júl. 9. 13:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen. 3 különböző szakot jelöltem meg, és az utolsót felhoztam az első (!) helyre. :D A pontom mindegyikre elég lenne remélhetőleg, de az utolsó héten jöttem rá, mit is akarok pontosan.
2010. júl. 9. 14:27
 7/9 anonim ***** válasza:
3.-at felhoztam 2.-ra
2010. júl. 9. 15:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Csak nem nagyon értem, minek tesznek fel az emberek vadidegeneknek ilyen kérdéseket, aminek a válasza az égvilágon semmit nem befolyásol. Ettől még nem vagyok negatív, az egészen mást jelent. És ha nem vesznek fel, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem miattam van, és nem is bárki más miatt. :-)
2010. júl. 9. 17:22
 9/9 A kérdező kommentje:
jólvan..., inkább játszál lefolyósat!
2010. júl. 9. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!