Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A felvételi sorrendet mi...

A felvételi sorrendet mi alapján, hogyan érdemes módosítani?

Figyelt kérdés
Azt érdemes előre tenni amit a legjobban szeretnénk, vagy amire a legbiztosabb, hogy elég a pontszám?
2010. máj. 28. 08:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Amit legjobban szeretnél. De pl nem éri meg egy alacsonyabb pontszámút előre tenni, hiszen akkor ha eléred azt a pontot tuti arravesznek fel, atöbbi már esélytelen ha meg elnne a pont is. Csak akkor tegyél előre alacsony pontszámút, ha jól meggondoltad hogy tuti azt akarod, és a többi (magasabb pontszámuak) már nem érdekelnek.

Mindig sorrendben nézik a felvételt. pl ha hármat jelöltél: 400pontos, 380pontos, 360pontos, és több mint ngaszáz pontot szedtélösssze akkor az elsőre vesznek fel és nem válogathatsz hogy melyiket szeretnéd, ha 380-400 közt értél el pontot akkor 280-asra vesznek fel, stb...

Szval elsősorban azt tedd előre ami a legjobban érdekel, ha nem tudod eldönteni akkor a legmagasabb pontszámú előre, és így sorba..

2010. máj. 28. 08:47
 2/5 A kérdező kommentje:
Pont erre voltam kiváncsi. Igazán, nagyon köszönöm!
2010. máj. 28. 08:59
 3/5 A kérdező kommentje:

Ugye ez a felsőoktatásra volnatkozik???

(Nem tudom van-e különbség a középiskolaihoz képest.)

2010. máj. 28. 09:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Felsőoktatásra. És igaza van az elsőnek, azt tedd előre, amit legjobban akarsz.
2010. máj. 28. 11:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Rendben. Megértettem.
2010. máj. 28. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!