Filmezéssel szeretnék foglalkozni, milyen iskolát válasszak?
Sziasztok.
Mindig is érdekelt a képi megvalósítás, viszont valahogy mindig elkerültem. Most 21 éves vagyok, és végre szeretném azt tanulni amit valóban akarok.
Szóval, a mozgógépgyártó szak tetszett meg (OKJ-s, akkreditált). Ezt több iskolában is lehet végezni munka mellett. A HSC stábiskola az eddigi legszimpatikusabb. Erről esetleg valami vélemény? Kérdem csak releváns legyen.
Másodízben szeretnék foglalkozni olyan szoftverekkel, mint az Adoba After Effect, Photoshop stb., tehát a grafikai/animációs része is érdekelne. A rajztudásom sajnos nem erős, és ahogy néztem, animációkészítőnek elég jó rajztudás és portfólió kell.
A kérdésem végülis az, hogy Ti mit tudtok ajánlani? Merre fele menjek? Grafikus, operatőr, animátor? Milyen iskolákat érdemes elvégezni Magyarországon?
Kérem, csak építőjellegű válaszokat írjatok.
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!