Maradjak, vagy menjek?
Semmelweisen járok gyógyszerészetire.
Hát én személy szerint, ha kint élnék (és nem utálnám teljes szívemből a helyet), akkor mindenképp kint tanulnám, ha van rá lehetőségem. Tőlünk gytk-ról pont, hogy menekülni szoktak inkább..:D
Angliában sokkal jobb lesz, majd meglátod. Angol egyetemekhez viszonyítva még a sokak által áhított Semmelweis is eltörpül.
Én 13 évesen költöztem Angliába, és eleinte bár rühelltem magát az országot és a közeget, azóta csak azon jár az eszem, hogy milyen jól is döntöttem. Most fejeztem be az első évemet egyetemen, és alig várom hogy a következőt is elkezdhessem. Még mesterképzés is a célok között van. Sokkal stresszmentesebb mintha Magyarországon tanultam volna tovább. Szerintem neked most adott egy lehetőség ami csak egy karnyújtásnyira van, ami egyébként sok ezrek álmai hogy kint tanulhassanak, de nem tehetik meg. Szerintem marhaság lenne Magyarban egyetemet kezdened, főleg így hogy kint laksz.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!