41%-os töri emelt érettségit és 56%-os emelt angolt hány százalékra lehet felhúzni szóbelivel?
Figyelt kérdés
Előre is köszi a válaszokat.2019. jún. 3. 10:29
1/4 anonim válasza:
Most komolyan magadtol nem tudod kiszamolni?
2/4 anonim válasza:
Nem tudom, hogy hány pontos ezeken a szóbeli meg az írásbeli, de megmutatom, hogy hogy lehet kiszámolni egyszerűen.
Tegyük fel, 150 pont az egész érettségi. Írásbeli 100, szóbeli 50 pont.
Írásbeliden van 41 pontod, akkor legjobb esetben az érettségid 91 pontos lehet.
Ha 150 pontos érettségi 100%
Akkor 91 pont 100/150*91=61%-od lenne.
De mondom, ez példa volt csak, ez alapján ki tudod számolni te is.
3/4 anonim válasza:
Most nezem,hogy a pontozas tantargyankent valtozik, bocsi nem szóltam :D Valamelyiknel 30 valahol 60 pont a szóbeli. Angolnal elméletileg 120 pont az irasbeli, 30 pont a szobeli.Kemiat nem talaltam meg
4/4 anonim válasza:
Az azt jelenti, hogy 68 pontos lett angolon. Ha 100% lett a szóbeli, akkor 98 pontod lett és 65%- od. Ha csak a 12%-ot érted el a szóbelin, ami ugye a min., akkor kb 4 pontot kaptál szobelin és 48% lett az erettsegid angolból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!