Gépészmérnöki nappaliról megéri átmenni levelezősre? (Részletesen lent)
2 éve kezdtem meg az egyetemi tanulmányaimat állami gépészmérnöki és informatikai szakon.
A követelmények szigorítása miatt most nagyon úgy fest a helyzet hogy az 5. Félévemet már csak önköltséges képzésben tudom folytatni.
Felmerült benne a gondolat hogy ha már úgy is fizetnem kell akkor talán nem e lenne jobb ha levelezősként folytatnám.
Bizonyos mende-mondák szerint így sokkal engedélenyebbek az oktatók és inkább csak azokra a dolgokra fókuszálunk amit zh-n, vizsgán visszakérdeznek + így sokkal több időm lenne amit tanulásra tudnák fordítani.
Valakinek van ezzel kapcsolatba valami tapasztalata?
Ha most átmegyek akkor a diplomába fel lesz tüntetve hogy levelezőn végeztem?
Szerintem ez nagyon tanár függő. Van olyan hely, ahol kicsit könnyebb a követelmény, de van ahol ugyan az. Ezt a Te intézményed levelezős facebook csoportjaidtól kell megkérdezni.
A diplomádba nem lesz feltüntetve, 2 éve végeztem nappalin és nincsen benne a képzési forma. MSc-t meg 2 napja végeztem levelezőn, ennek az oklevelét majd csak júniusban kapom meg de abban sem lesz benne tudtommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!