Hogyan és mikor lehet átiratkozni az ELTE Trefort Ágoston Gyakorló Gimnáziumba év vége felé?
Ne nekem legyen igazam de egy gyengébb gimiböl közel kitűnő bizival van némi esélyed a Treffortba. Egy Apáczaiból vagy az Eötvösből szerintem átvennének.
A bizonyítványoddal és a naplófenymásolatoddal valamint a szüleiddel bementek a Treffortba előzetes időpontegyeztetés után. Aztán majd megmondják mi a menete. Persze arra készülj fel hogy simán elhajthatnak indoklás nélkül.
Ha mégis úgy döntenek, hogy átvesznek akkor előtte megkérdeznek matekból, magyarból és idegennyelvből. Ezek után a második nyelvet is megnézik.
ELTE Radnótiban végzett diákként (2008) alá tudom támasztani, hogy erős bizonyítvány szükséges ahhoz, hogy átvegyenek. A Trefort, Apáczai, Fazekas, Radnóti, Szilágyi Erzsébet mind kitűnő iskolák.
A számonkérés pontos menetét nem tudom, szerintem nyugodtan érdemes felhívnotok a titkárságot, és megkérdezni, hogy mi szükséges hozzá.
Jó készülést, menni fog! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!