Gyakorlóiskolákban mennyire készítik ki a tanárjelölteket?
Főleg az ELTÉsekre lennék kíváncsi (Apáczai, Trefort, Radnóti).
Keringenek ilyen pletykák és szeretném tudni, hogy majd mire számítsak nagyjából.
Csak a tisztánlátás kedvéért: én nem félek a gyerekektől, csak ugye a pletyka mindig erősebb, mint a valóság. Csak például az egri gyakgimiben végzettektől is olyanokat hallottam.. Nyilván része a tanári pályának sok minden, csak az ok nélküli szívatást nem szeretem. Na meg persze én is voltam diák, tudom milyen a dolog másik felén lenni...
De örülök, ha a gyakgimikben ilyen a hozzáállás. Valahol meg is értem, ha a "sz@r" kistanárokkal kicsesznek.
Régi a kérdés, gondolom megvolt már a gyakorlatod, de azért leírom...
Ez nagyon függ az iskolától, az osztálytól, a vezető tanártól.
Az én sulimban -szegedi Ságvári, bár nincs másik Ságvári uwu- az egész osztály és a tanár is maximálisan azon van, hogy a tanárjelölt munkáját segítse. Átlátjuk, hogy milyen stresszes lehet, igyekszünk nem megutáltatni vele az oktatást :) Nyilván, azokon a pillanatokon, amiken "van fogás", mi is elheccelgetünk, de csak órák után.
Ismerőseim az itteni Radnótiból mesélik, hogy náluk bár ritkán van kistanár -egész évben 2-3 az egész suliban-, az ottani tanárok velük mindig nagyon utálatosak...
Sulifüggő, azóta remélem jól megy a sorod :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!