Ez lehetséges ilyen korán?
Figyelt kérdés
Elég hülye kérdés és semmi alapja sincsen.Nem kötődik semmihez sem csak úgy eszembe jutott.Vajon ha egy ember mindent tud és le akar éretségizni az le is tud? Úgyértem ha az ember túl fiatal de nagyon okos.Ha mondjuk 15-16 éves és mindent tud mert neki a dolgok annyira érdekelték ,h korán megtanulta.Valahol valamely országban ez lehetséges?2010. júl. 7. 19:16
1/6 anonim válasza:
Nálunk is lehetséges, úgy hívják, hogy előrehozott érettségi. Minden szükséges érettségit meg lehet csinálni korábban, bár azt nem tudom, hogy a középiskola teljes elvégzése megvalósítható-e korábban, hisz ugye az sem csak egy érettségi megszerzéséből áll.
2/6 anonim válasza:
igen, az elso jol irta: akkor lehetseges, ha minden tantargybol, amit kozepiskolai kepzes kereteben tanult letesz egy zarovizsgat(osztalyozo vizsgat), azon mind a negy evi anyagbol megfelelt, akkor mehet erettsegizni.
3/6 anonim válasza:
Úgy van, ahogy az első írja, tehetsz előrehozott érettségit bármiből, de ha olyan tárgyból teszed, amit mondjuk 4 évig tanulsz, pl. magyar, akkor osztályzóznod kell a hiányzó évek anyagából. Elméletileg lehetséges amit írsz, gyakorlatilag nem biztos, hogy kivitelezhető, ha nem a kettes a célod mindenből.
4/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
nem az én célom csak kérdeztem ,hogy ilyet lehet-e
2010. júl. 7. 19:59
5/6 anonim válasza:
Nálunk volt egy srác,aki kitűnővel végezte el az 5 éves képzést 3 év alatt,de ez kivételes.
6/6 A kérdező kommentje:
hát az dicséretes.Amerikában volt, olvastam ,hogy egy gyerek 15 évesen tette le az érettségit,gondoltam kamu az egész.Erre inkább megkérdeztem itt.Kösz még 1-szer.
2010. júl. 9. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!