Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » A Miskolci Egyetemen tényleg...

A Miskolci Egyetemen tényleg "embertelenek" a tanárok, és akkor is meghúznak, ha nem írtál rossz dogát?

Figyelt kérdés
Mennyire nehéz ott elvégezni a sulit?Nagyon nehéz a matek?Kíváncsi vagyok mindenki véleményére!
2010. júl. 7. 17:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
68%

Előző hozzászóló:

"Azóta sem találkoztam az életben ennyi kretén szemétládával mint ott. A kicsinyes bosszúk és tanári visszaélések, korrupció és zaklatás végtelen példáit tudnám felsorolni, aki mást mond az vagy szintén olyan, mint ők (és akkor tuti jól érzi majd magát), vagy hihetetlenül rosszindulatú. "

A miskolciak pont ezt gondolják most rólad.

2010. júl. 31. 23:30
 12/14 anonim ***** válasza:
52%
Miskolci Egyetem Gépészmérnök karának oktatói közül jó néhánynak már régen alkoholelvonón vagy egy jó messzi égtájon lenne a helye...Hihetetlenül szemét dolgokat meglépnek és az ember még csak védekezni sem tud ellenük, mert a dékán vagy a rektor ilyen ügyekkel nem foglalkozik...(vagy esetleg látják mik történnek, de az egyetem nagy műszaki múltja és a tanárok számtalan híres publikációi miatt nem lépnek semmit sem!->maradjon csak meg a látszat)
2010. nov. 12. 21:16
 13/14 anonim ***** válasza:

Biztos úgy vannak vele, hogy Life sucks! Tehát hozzá kell edzeni a diákokat is ehhez az életfilozófiához.

Hogy aztán ez erkölcsileg mennyire elfogadható, azt mindenki akkor döntse el, amikor ide jelentkezik. :)

2011. máj. 2. 17:56
 14/14 anonim ***** válasza:

"A tanárok az egyetemen akarják eldönteni, hogy kiből milyen munkavállaló lesz, már ott meg akarják szabni, hogy a piacra kikerülhetsz-e vagy sem."

Ez a mai napig igaz.

Egészségtudományi karról írok, de nem számít, mert mindenhonnan azt hallom, hogy rossz tapasztalataik vannak.

Könyörgöm, ha lehetőséged van, inkább ne ide gyere. Egy joghallgató ismerősöm pl. fel is adta az egészet

2023. febr. 13. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!