ELTE felsőoktatási szakképzésre szokott lenni pótfelvételi?
Ez nem mesterképzés..oda kell alapszakos diploma. Ez egy OKJ képzés gyakorlatilag, egyetemi kereteken belül.
És de, ezekre is februárban jár le a jelentkezési határidő, csak mesterképzésen van saját felvételi is az egyetemeken, de ugyanúgy akkor kell jelentkezni, mint alapképzésre, és ugyanez igaz a felsőoktatási szakképzésre. Úgyhogy mielőtt lehurrogod a kérdezőt, inkább olvass utána...
Augusztusban tudsz jelentkezni pótfelvételin, ha marad szabad hely, de ezt előre nem lehet megmondani. Figyeld majd, hogy miket hirdetnek meg.
Igen, azt hívják mesterképzésnek..azokra is februárban kell jelentkezni, mint bármi másra. Csak van szóbeli felvételi is nyáron, de ugyanúgy júliusban húzzák erre is a pontokat. Augusztusban csak pótfelvételi van, hogy ha maradt üres hely azokat betöltsék.
Ha nem értesz valamihez, oda szerintem ne irogass hülyeséget.
Tessék belinkeltem ,hogy a hozzád hasonló nagy arccal rendelkezo de kozben tajekozatlan ember is megtalalja. Na itt hol talalod az MSc megnevezést? Nem beszéltem hülyeséget,csak masra gondoltam mint amire a kérdező, ezért írtam hogy kell az ilyenhez egy elvegzett alapszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!