Pótfelvételizhetek, ha alapképzésre szeretnék jelentkezni de felsőoktatási szakképzésre már felvettek valahova?
Figyelt kérdés
Pótfelvételin akkor sem lehet jelentkeznem, ha csak felsőoktatási szakképzésre vettek fel nem pedig alapképzésre? Azt tudom, hogy ha felvételt nyertem valahova, akkor nem jelentkezhetek pótfelvételin, de ez érvényes az okj-s képzésre is? Mert más egyetemre szeretnék jelentkezni alapképzésre. KÖSZÖNÖM ELŐRE IS a válaszokat!2018. júl. 25. 13:05
1/2 anonim válasza:
Most OKJ vagy FOSZK? Mert nem mindegy...? Az OKJ-nek ehhez nincs köze. Ha viszont FOSZK-ra felvettek, akkor idén már nem jelentkezhetsz...
2/2 A kérdező kommentje:
Rosszul írtam, bocsi. FOSZKra gondoltam :) de köszi a választ
2018. júl. 25. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!