Valahogy megoldható, hogy jelentkezni tudjak pótvelvételivel?
Figyelt kérdés
Idén februárban jelentkeztem 3 felsőfokú szakra, valószínű,hogy a 2 szakból csak a harmadikra vesznek fel. Utólag megbántam,hogy azt 3. szakot is megjelöltem,de bíztam abban,hogy felvesznek az első 2 szak közül valamelyikre.Most még meg lehet megváltoztatni a szakokat vagy törölni,érvényteleníteni valahogy a 3.szakra való jelentkezést? Mert szeretnék pótfelvételizni a februárban megjelölt egyik szakra költséges formában,de úgy tudom csak akkor pótfelvételizhetek ha előzőleg egyik szakra sem vettek fel.2010. júl. 7. 11:15
11/12 anonim válasza:
Nekem is 3 szakom volt, de én azért vontam vissza az összes jelentkezési helyemet, mert "sajnos" bármelyikre felvettek volna.
Ha nálad tutira csak a 3. helyre vennének fel és az első 2-re semmiképp (és ez mondjuk 1000%), akkor elég, ha csak a 3. helyet törlöd a felvin. És július 8-án éjfélig lehet módosítani a helyeken (sorrend, törlés meg ilyenek)
Egyébként hova jelentkeznél pótfelvételin? (ha nem titok)
12/12 anonim válasza:
Sziasztok! Így, hogy az összes jelentkezési helyet kitöröltétek, sikerült pótfelvételizni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!