Melyiket érdemesebb elvégezni?
Figyelt kérdés
OKJ-s Pénzügyi-számviteli ügyintéző tanfolyam vagy felsőoktatási Pénzügy és számvitel? Az okj-s egy év míg a felsőoktatási kettő. Persze ha a Pénzügyi-számviteli ügyintéző után elvégzem a Vállalkozási mérlegképest ami szintén egy év így ez is két év lesz. De leginkább arra lennék kíváncsi melyik a jobb, melyiket érdemesebb elvégezni vagy egyáltalán van e érdemi különbség közöttük?2019. máj. 16. 15:17
1/2 anonim válasza:
Én a felsőoktatásit választanám, mert onnan mehetsz tovább alapszakra is egyetemen. Lehet sok idő, de szerintem jobban megéri, mert oklevelet, diplomát kapsz és szerintem egy diplomásként jobb esélyeid vannak.
2/2 anonim válasza:
mind a 2 után tovább kell tanulnod még, az biztos. okj-s végzettség után mérlegképes, de lehet lesz olyan hely, ahol diploma nélkül nem vesznek fel. számvitel-pénzügy bsc után megkapod a mérlegképes végzettséget is és diplomád is lesz, de az nem két év lesz akkor, hanem 3. a 2 évessel nem vagy sokkal előrébb, mint az okj-s egy év után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!