Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » BGE-N vagy SZIE-n érdemesebb...

BGE-N vagy SZIE-n érdemesebb a FOSZK keretében elvégezni a pénzügy és számvitelt?

Figyelt kérdés
Utána mindenképp mennék tovább alapképzésre. Azt mondják a BGE jobb, de elég kemény/szivatós, ezért picit félek, hogy elvenné a kedvemet. Viszont a SZIE PSZK-s képzéséről nem sok infót találtam

2018. júl. 10. 15:29
 1/2 anonim ***** válasza:

BGE-n végeztem FOSZK+rövidített alapképzésben. Nem találtam szivatósnak, ha bejártál az órára és értelmezted, amit leadtak, kicsit gyakoroltál, simán elvégezhető. Csúszás nélkül, szinte minden tárgyból az első vizsgaalkalommal átmentem, mindezt alapképzésen már munka mellett.

Ami negatívum, de nem a képzés, tanárok, oktatott tárgyak színvonalát minősíti, az az ügyintézésük. Bár úgy is lehet nézni, hogy életre nevel, nem szabad várni a sült galambot és mindennek muszáj leszel húszszor utánajárni, akárcsak később bármilyen hivatalos ügyintézés során :D

Van kollégám, aki a SZIE-n végzett, szerintem ugyanolyan színvonalas és kiváló képzésük van, nem járnál rosszul azzal a sulival se.

2018. júl. 10. 21:24
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a részletes választ! Sokat segítettél! Ment a zöld kéz! :)
2018. júl. 11. 06:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!