Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » SOS! Elfogadják a felvételi...

SOS! Elfogadják a felvételi sorrendmódosítás kérelmem elutasítását?

Figyelt kérdés
Nem voltam elég körültekintő, ezért változtattam az általam felállított sorrendemen, de mint utólag kiderült, nem kellett volna és csak egy alkalommal lehet megváltoztatni. Írtam emailt a Felvi oldalának, amiben arra kértem,hogy utasítsák el a kérelmemet. Vajon tényleg el is fogják utasítani? Vagy már felesleges próbálkoznom?

2019. máj. 12. 21:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Volt egy ismerősöm, aki a sajátján mutatta meg az osztálytársának tavaj, hogy hogyan kell módosítani, és persze utólag vette észre, hogy nem változtathatja vissza. Emailt írt a felvinek, elmagyarázta a dolgot és neki visszaváltoztatták
2019. máj. 13. 12:05
 2/2 anonim ***** válasza:
előző: b.azdmeg ilyen ostoba emberek vannak :DDD oda van írva, hogy csak egyszer lehet változtatni rjata..
2019. máj. 13. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!