Szerintetek SOTE általános orvosin hogyan fog változni idén a ponthatár?
Szívesebben mennék Pestre, de ha nem oda fognak felvenni, amit elsőnek jelöltem, akkor a szüleim, tesóim szerintem elég sokáig fognak ezzel piszkálni...
Jelöltem Pécset is harmadik helyen, de nem igazán szeretnék oda menni, mert a másik kettőhöz képest messze ven, és nem lenne egyszerű hazajárni.
Semmi ciki nincs abban, ha nem vesznek fel az elsőnek jelölt helyre. Ha ez akkora szégyen lenne, akkor egyetlen helyet lehetne megjelölni, nem ötöt... Ez csak azt jelenti, hogy bátor vagy, és kinézed magadból, hogy képes vagy rá! Mellesleg ugyanannyira lehet "ciki" az első helyen megjelölt szak ponthatára alatt lenni, mint ha ugyanazt a szakot hátrébb helyezed és ugyanúgy nem éred el a ponthatárt...
Egyébként nem tudom, mennyire függsz a családodtól, de ideje leszakadni... Ha eleve más városban akarsz továbbtanulni, elkezdheted az önállósodást azzal, hogy nem kötöd az orrukra, hogy hova nem vettek fel. Nem kell elmondanod, hogy sorrendet módosítasz-e. Örüljenek inkább annak, ahova felvesznek :)
Én is 430 körülire számítok,szintén SOTE az első,remélem jók lesznek a szóbelik és egy pár pontot lejjebb megy Pesten...:) De aztán az is lehet hogy felmegy 10-el.:( Bárcsak lehetne előre kb sejteni.:(
Én a helyedben tuti beírnám Pestet elsőnek, ha emiatt csesztetnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!