Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Érdemes jelentkezni a Zrínyire...

Érdemes jelentkezni a Zrínyire katonai vező szakra egy lánynak, akiben sok a kitartás?

Figyelt kérdés
Azt hallottam nem szeretik felvenni a lányokat, és ha mégis sikrül bekerülni, igyekeznek minnél előbb kiszórni őket.A másik dolog pedig, hogy szerintetek van esély a bekerülésre protekció nélkül?Gondolom elsősorban a rokon gyerekeket juttatják be, hogy családban maradjon a hivatás.
2010. júl. 5. 19:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%

Pontosan úgy van, ahogy leírtad.

De kellő rátermetséggel és kitartással sikerülhet.

2010. júl. 5. 19:21
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

a felvételit nem lehet kikerülni protekcióval =D nem tudod kicselezni a 4es matekodat 5ösre =D és ott ugye magas volt a ponthatár tavaly ha jól emlékszem

de sztem jelentkezz nyugodtan. bár azt nem tudom h kat.vezen mennyi lány van, de max jelölj meg még más szakot is ha mindenképpen katonának akarsz menni. mert többi szakon azért vannak. és bírják ők is ugye. szal hajrá! :)

egy Zrínyis

2010. júl. 5. 19:32
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
azért az egészségi állapot is nagyon befolyásoló tényező. van egy ismerősöm, lány és idén jelentkezett oda. és 95%os lett az erőnlétije, vagy 5 srác végzett előtte, legjobb pszichológia tesztje neki lett és pajszmirigy alúlműködés miatt szórták ki, amire szed gyógyszert, meg amúgy elég vékony, és tud fogyni is. de azért hajrá.
2010. júl. 5. 19:40
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
hát nem tudom, én oda tűzoltó szakra és elég sok lányt látok ott ténferegni
2010. júl. 5. 19:40
 5/11 anonim ***** válasza:
86%

*bocsi

oda járok

2010. júl. 5. 19:41
 6/11 A kérdező kommentje:
A pontom elvileg megvan oda,fizikailag biztosan feltudnék készülni, így ahogy nézegettem hogy mi kell az alkalmasságira.Kóros betegségem nincs, vagyis van egy kis szénanáthám, de nem vészes,a gyógyszert sem szedem állandóan, csak amikor a parlagfű szezonja van, de ahogy olvastam nincs alleriateszt.Vagy igen?Pszichológiával úgy vagyok, hogy nem hiszem, hogy meghaladná a képességeimet, viszont úgy tudom általában OTT szórják ki a nem protekciósokat,szóval csak ettől tartok.
2010. júl. 5. 21:44
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Unokanővérem odajár... Szal nem lehetetlen.
2010. júl. 5. 22:40
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
ott nem szórják ki a nem protekciósokat, egyszerűen aki nem bírja az magától távozik még az elején.
2010. júl. 6. 07:15
 9/11 A kérdező kommentje:
Akkor melyik részén szórják ki???
2010. júl. 6. 21:25
 10/11 A kérdező kommentje:
Vagy ne féljek ennyire ettől?Ez az egy dolog ami visszatart, hogy hiába teljesítenék jól,akkor se vennének fel.Többnyire akiket ismertek és odajár, azok protekció, vagy anélkül jutottak be? Őszintén!!
2010. júl. 6. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!