Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
Jövőre érettségizek és rengeteg tervem van a jövőmet illetően amiket szeretnék megvalósítani.A stylist szakma nagyon érdekel de úgy tudom itthon pl Budapesten nem olyan jól lehet befutni így külföldön szeretnék próbálkozni.Arra gondolom hogy érettségi után azért hogy biztosra menjek elvégzek egy OKJ-s képzést, rendezvényszervező és aztán dolgoznék egy évet mert sajnos nem lenne pénzem az egyetemre ahova szeretnék menni Pesten mert az a főiskola ahol a stylist szakot tanulnám az ugye fizetős és arra gyűjteném a pénzt és aztán kimennék külföldre és ott építeném a karrierem vagy Budapesten.Szerintetek? vagy csak egyszerűen egy OKJ-s képzésen is valami stylist szakmát csináljak hogy plusz pont legyen a főiskolán? mert nem akarok hoppon maradni és a stylist és a rendezvényszervező is érdekel egyaránt de jobban a stylist.
2010. júl. 5. 18:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Várj egy évet, addig csináld meg az OKJ-t és közben gyúrj rá a nyelvre, és a sulit utánna már külföldön végezd el! Az alatt az egy év alatt meg spórolj, meg keress valami munkát, és így összegyűlik annyi, hogy ki tudj menni.
2010. júl. 6. 01:46
 2/2 A kérdező kommentje:
hu köszönöm :) gondolkoztam hogy külföldön végzem el de nem tudom hogyan állnám meg a helyem.. a nyelvre mindenképp rágyúrok mert azt fontosnak tartom de az OKJ-s képzés két éves szóval max 4 év múlva tudnék kimenni na mindegy még sok minden változhat :) azért köszi
2010. júl. 6. 19:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!