Milyen szakma való nekem, ha nincs műszaki érzékem?
Nincs műszaki érzékem sajnos, fiú létemre. A szerelési tevékenységek nem érdekelnek.
Az egyedüli műszaki szakma, ami érdekel, az a hegesztő lenne, de az asztmám miatt nem javasolják.
Bár, én úgy gondolom, hogy ma már annyira nem káros, mint 20 - 30 éve.
Ami jobban érdekelne, az a biológia! Szeretem a tudományokat, az állat - és növény világot, a bonyolultabb biológiát, de az a baj, hogy az egyetem már nem menne, mert "öreg" vagyok hozzá. 27 éves leszek idén, dolgoznom kell! Munka mellett az egyetemet már nem bírnám.
De OKJ - hoz van kedvem! De nem tudom, mire menjek...
Igen, elszúrtam a fiatalabb éveimet, de ez már késő bánat.
Még a péken gondolkodtam, de ahhoz annyira nincs kedvem. Nem tudom, mit tegyek.
Egyébként most egyszerű raktáros vagyok.
Igen, tudom, hogy alul vannak fizetve a biológusok.
Egy haverom bátyja is biológus egy laborban, és 250 ezret keres. Ami abszolút nem sok a 7 évnyi kemény tanulásért - , és a szakma nehézségéért cserébe!
Egyébként, vannak asszisztensek is, de ők meg jó, ha a 150 ezret megkeresik... Ezzel lehet sokat is mondtam...
Nővérem mondta, hogy a kórházban megkérdezett egy laboráns nőt, aki már 40 éve ott van, hogy mennyit keres, és 200 ezret keres 40 év után!
Akkor mennyi lehet a kezdő fizetés?
Focusnál. Nagyon jó iskola! Kiváló, lelkes tanárokkal! A szakács tanár igazi profi több évtizedes szakács múlttal! Bátran ajánlom!😊
Igen, estin. Kedd, csütörtök volt 17 órától este 8 - ig.
De, választható más ütemezés is!
Hétvégi vagy nappali oktatás is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!