Minek tanuljak tovább?

Figyelt kérdés
Jövőre érettségizem de nem tudom minek tanuljak tovább. Érdekel a rajz illetve az informatika, de más tantárgyakból is jók az eredményeim. Mondanátok ezekkel kapcsolatos továbbtanulási lehetőségeket illetve későbbi szakmákat? Lehetőleg olyanokat amelyek nem túltelítettek. (Gondolok itt programozókra és hasonlókra) Nekem tetszik az ipari formatervező szak de nem tudom ez pontosan mit is takar. Erről tudnátok információt adni? Válaszaitokat előre is köszönöm!
2010. júl. 5. 11:56
 1/2 anonim ***** válasza:

programozó egyáltalán nem telített.

csak a felhasználó szintű informatikusokból van sok, ezekből egyáltalán nem sok van.

2010. júl. 5. 13:55
 2/2 anonim ***** válasza:
elég gáz h mi adjunk tanácsokat, ilyen korban ha nem tudod mit akarsz tanulni akk fölösleges!!! menj el dolgozni, aztán hátha kialakul...
2010. júl. 5. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!