Van olyan aki 3 nappali szakot visz egyszerre, ugyanazon az egyetemen? Melyek ezek a szakok?
Köszi! És szerintetek lehetséges összehangolni kettő nappalit?
(ELTE matematika és szabad bölcsészet)
Nyílvan ha felvesznek matematikára, ha az elején nem megy nagyon jól, akkor elvetem az ötletet, de abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy dolgoznom nem kell...
Így szívesebben fejleszteném magam.
Szerintem lazán összehangolod, és úgyamúgy nagyon jó ötlet is.
A matek szakot nem tudom, hogy van, de az eltén szabad órarend választás van. A mi tanszékünkön, ahol tanítok, szeptemberben van egy un. óramegbeszélés, és ott a diákok is beleszólhatnak, hogy mikor legyenek az óráik. Sok óra emiatt délutánra kerül. A nagy gyűjtőszakokon ezt nem tudják megtudni, de szerintem a filozófia stb. szakon is rugalmasak.
Volumenében szerintem sok a matek szak, meg a filozófia szak is, viszont olyan értelemben tökéletesen kiegészítik egymást, hogy amikor meguntad az egyiket, akkor előveszed a másikat. Simán meg tudod csinálni együtt a kettőt, és remek választás a párosítás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!