Milyen szakra érdemes menni főiskolán-egyetemen? Illetve mit érdemes tanulni manapság? Ha van okjs képzés az mennyire jó?
Én sajnos, vagy nem sajnos, de olyan vagyok, aki mostanáig nem tudta eldönteni, hogy hova és minek tanuljon tovább.
Gimiben tanulok még, de mellette melózok is.
Elég kevés pénzt tudok így keresni.
Mit tudtok ajánlani ?
Mivel lehet jól keresni ?
Most olyanok, hogy orvos, meg ügyvéd (mondjuk ez a két szakma nem is keres jól) azok nem érdekelnének.
A kőműves, meg a hegesztő, és a villanyszerelőn kívül van olyan ami jól fizet még ?
Illetve informatikán kívül ?
Azért is kérdezem így, mert ezekről tudok én is .
De van még ami jó szakma ?
Amivel jól lehet keresni ?
Meg még 1 plussz kérdés :
Szerintetek hogyan jobb?
Szakmát tanulni (de milyet?) vagy inkább főiskolára-egyetemre menni ?
Illetve, hamár adtok pár tippet, mondani is tudtok róla 1-2szót, vagy tapasztalatot ?
Köszi ! :)
Ne oda menj, ami mások szerint érdemes, hanem ami érdekel. Mindenből ki lehet hozni sokat, ha érdekel. Miért? Mert akkor hajlandó vagy magadtól is tanulni és ötletelni az adott területen és képes vagy bele annyi energiát fektetni a papír megszerzéséhez szükséges befektetésen túl, hogy ne egy középszerű senki legyél.
Szerintem ebből kellene kiindulni, nem abból, hogy mit tudsz elviselni és bevágni a pénzért...
Tippek érdekelnek, hogy mikből lehet választani.
A döntés az nálam marad.
Ötletek érdekelnek.
Azért köszi a választ #1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!