Szakácsnak tanuljak vagy festõ/mázolónak?
A gasztronómiához jobban vonzódom! Nagyon szeretek fõzni, de kissé tartok a 16 órázástól, meg a sok stressztõl, idegeskedéstõl.
A festõtõl meg azért tartok, mert enyhe tériszonyom van.










Annak tanulj, amit majd kedvvel tusz csinálni!
Kedvetlen munkavégzéssel nagyon rossz sorod lesz.
A festő is -nyáron főleg, de télen is fedett, fűtött helyen- többet dolgozik napi 8 óránál.
Ha letelt a szakács 8 órája, nem zár be az étterem!
Mindkettõ megterhelõ fizikailag! De, ezzel tisztában vagyok!
Igen, az építõiparban sincs 8 órás munkavégzés! Meg úgy általában minden szakmunkában 10 - 12 óra meló.
Mindkettõhöz van kedvem, de a szakácshoz jobban.
Viszont, mivel elég nyugodt típus vagyok, nem hiszem, hogy bírnám az állandó idegeskedést.





En festo vagyok de szakacsnak biztos nem mentem volna.
Gondolom a konyhan eleg meleg van mindig es ugy mesz haza hogy kajaszagod van.
Festokent max az izzadsagtol buzlesz :D En sem szeretem ha nagyon magasban kell doglozni de nem mindig van ilyen. Valtozatos a melo. Fizikailag az nehez mikor festekes vodrot, glettes zsakot kell cipelni meg a nagyobb letrakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!