NKE - RTK! 25 évesen még felvehetnek?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a 25 év a felső korhatár...
De ez mit jelent? Hogy 25 éves korIG lehet csak felvételt nyerni, vagy még a 25. évben is?
És ha lehet, akkor milyen gyakran forul elő, hogy ilyen korban fel is vesznek valakit?
Ha minden másban megfelelek, akkor mondhatják hogy emiatt nem vesznek fel?
2019. márc. 11. 23:02
1/3 anonim válasza:
Ha a felső határ a 25, akkor azt jelenti, hogy 25 évesen is felvesznek. A matek érettségi ugye gyenge kettes lett?
2/3 A kérdező kommentje:
Még messze nem vagyok a 25 közelébe sem, ez csak egy elméleti kérdés...
Egyébként koránt sem olyan egyértelmű, a matematikához meg semmi köze a dolognak.
2019. márc. 11. 23:40
3/3 anonim válasza:
Nem, 25 évesen már nem lehet. Ki van kötve, hogy már abban az évben sem jelentkezhetszt amelyikben betoltod a 25 öt. Én is néztem és szomorkodtam e miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!