Mennyire segít az éretségin az ha előző éretségi feladatlapokat oldok meg?
Figyelt kérdés
2019. márc. 8. 08:14
1/7 anonim válasza:
Hát a feladatípusok megismeréseben meg hogy letudod mérni velük az időt igen de ne kezd memorizálni mert pont ugyan azok nem lehetnek sokan esnek ebbe a hiba.
2/7 anonim válasza:
Magyarba nem ártana mivel az érettségi két db T betű.
3/7 anonim válasza:
Te meg nekifeküdhetsz a határozóragoknak is, mert kétféle van -ban, -ben, -ba, -be. Ez esetbeN, a -ban, -ben használandó: magyarBAN, persze akár tovább is léphetnénk, a magyar nyelvbeN.
Nem mellesleg, az érettségin nem kérik a helyesírást, viszont a ragokat tuti.
4/7 anonim válasza:
Érdemes szerintem. Én matekból oldottam meg az összes korábbit. Utána a megoldòkulcsok alapján ellenőriztem és megèrtettem, amit rosszul csináltam.
Az érettségin rengeteget segített ez. Sokszor vannak ugyanolyan feladattìpusok, csak más számokkal vagy mondjuk más adatot kell kiszamolni, de ugyanazon az elven.
A többi erettsegibol is hasznos szerintem. Ugyanolyat nem adnak, de hasonlót simán
5/7 anonim válasza:
Érdemes csinálgatni, mert ugyanarra a koncepcióra épülnek fel. Megismered a típusfeladatokat stb. Én etájt kezdtem el nagyon belehúzni a gyakorlásba, minden ötös lett hálistennek.
6/7 anonim válasza:
Szerintem hasznos megoldani az előző évi feladatsorokat. Én főleg a mateknál éreztem ezt. Finoman fogalmazva sem vagyok egy matek-zseni, de rengeteget segített, hogy megcsináltam sok-sok évre visszamenőleg a feladatsorokat, főleg az elsőrészes feladatok miatt. Miután megcsináltam párat, és kijavítottam a megoldókulcs alapján (vagy az alapján csináltam meg eleinte), látszott, hogy a feladattípusok ismétlődnek.
7/7 anonim válasza:
Mennyire segít az éretTségiBEN az, ha előző (évi?) érettségi feladatlapokat oldok meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!