Emelt szintű biológia éretségin vannak olyan anyagok, amit sosem kérnek számon?
Figyelt kérdés
Mozaik-os könyvekből készülök emelt bioszra. Kicsit soknak tartom a felesleges dolgot, de azert megtanulom. Van olyan anyagrész, amit kihagytatok, vagy ti is feleslegesnek tartjátok? Vagy sorba mindent megtanultok?2016. máj. 11. 11:25
1/6 anonim válasza:
Most jövök egy emelt bioszról, most (is) volt olyan, ami nem volt benne a Mozaikosban, szóval az még nem is minden! :D
2/6 anonim válasza:
Melyikre gondolsz első? Én is most jöttem és a sírás kerülget. Valószínűleg másodjára is lőttek az orvosis továbbtanulásomnak...
3/6 AlinaHella válasza:
Száz százalékra nem lehet tankönyvből készülni, legalábbis normális időn belül. Azt vettem észre, hogy sokszor olyat kérdeznek, ami egyik könyvben sincs benne, és fel sem merült benned olyan oldalról megközelíteni, de ez csak 1-1 kérdés vagy feladat szokott lenni. Több tanártól és számos diáktól hallottam, hogy a Mozaikos könyvsorozat meghaladja az emelt érettségi követelményét. Én egyedül készültem, és eléggé meghökkentem az elején, hogy ezt komolyan tudni kell ?! Panemsulis könyvet ajánlották nekem anno, szerintem barátságos, megtanulható, és lehet belőle 85%-ot írni.
4/6 AlinaHella válasza:
/Hozzátenném, nem nekem sikerült, mert azt még nem tudom, de lehetséges : D/
5/6 anonim válasza:
Szerintem könnyű volt. Amúgy nézd a vizsgakovetelmenyt,fent van az oktatási hivatal honlapján,csak abból kerhetnek számon. Mi a cél? :)
6/6 anonim válasza:
Nem tudom olvassa e meg vki a kerdest. Mi nem volt benne a mozaikos konyvbe?
De egyebkent az idei erettsegi egy vicc volt. Rettegtem tole, de ahogy neztem a megoldokulcsot 90 siman megvan. Egyebkent annyi h nem magolni kell, hanem megerteni h mirol van szo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!