Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Érettségi egy vagy két év alatt?

Érettségi egy vagy két év alatt?

Figyelt kérdés
Van olyan lehetőség valahol ahol le lehet tenni az érettségit egy vagy két év alatt?
2019. márc. 6. 15:09
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Ezért szeretném tudni, hogy milyen lehetőségeim vannak? Kétségbe vagyok esve és frusztrál, hogy nincs és nem is érzem magam jól miatta. Rengeteget gondolok rá és rendbe akarom hozni az életem.
2019. márc. 7. 18:41
 12/12 anonim ***** válasza:

Szóval elvégezted a 12. osztályt, de nem tudod elérni a 280 pontot, sőt még a 240-et sem?

Egyest írtál?

Mert ez elég fura így...

Ahhoz, hogy elérd a 280 pontot, ami ugye egyetmi szakoknál a legalacsonyabb ponthatár nem kell iskolába járni. Sőt tanár sem kell.

Még csak nem is kell sokat tanulni.

A pontos eredményeidet leírnád? Mármint a százalékokat tantárgyanként...

Gondolom nem mindenből írtál elégtelent, így nem is mindenből kell majd újra érettségizned.

Mit tervezel a jövőben?

Egyetem, FOSZK, OKJ?

Mert az is lehet, hogy elég ha egy tárgyra állsz rá kicsit jobban...

2019. márc. 7. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!