Orvosisok! Ti melyik orvosira jártok és mi a véleményetek róla?
Nehezebb vagy könnyebb (ha egyáltalán lehet az könnyű :D), mint gondoltátok? Van köztetek kolis, az egyetem hangulata milyen? Ugyan már bejelöltem, hogy milyen sorrendben jelentkezek, csak kíváncsi vagyok, melyik milyen. :) Priviben is írhattok:)
19/L
Igazából könnyebb, mint vártam, de engem anno nagyon próbált ijesztgetni mindenki, hogy milyen durván nehéz az orvosi, egész nap tanulni kell, semmi szabadidő, meg társai :D Szóval én így indultam neki az egyetemnek, de ez közel sem igaz. Persze attól még rohadt nehéz.
Szegedre járok.
De már én is nagyon sok kérdésre válaszoltam, olvasgasd vissza a korábbi kérdéseket, én anno rengeteget elolvastam. De persze, ha van bármi konkrét kérdésed, akkor szívesen válaszolok. :)
Szegedi és Debreceni egyetemet ismerem, ezekben voltam orvosis koliban. Szeged az egész szívében-lelkében egy egyetemi város, Debrecennélmeg az egyetemirész egy külön kis része a városnak.Mind a kettőnél megvan az, hogy miért az ő orvosi szakjuk a legjobb meg nehezebb az országban.
Szeged barátságosabb város szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!