Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Orvosisok! Ti melyik orvosira...

Orvosisok! Ti melyik orvosira jártok és mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés

Nehezebb vagy könnyebb (ha egyáltalán lehet az könnyű :D), mint gondoltátok? Van köztetek kolis, az egyetem hangulata milyen? Ugyan már bejelöltem, hogy milyen sorrendben jelentkezek, csak kíváncsi vagyok, melyik milyen. :) Priviben is írhattok:)

19/L

2019. febr. 26. 14:11
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Elég sok kérdés érkezett már ilyen témában, olvasgass azok között is :) Dotés vagyok, el se tudtam képzelni milyen nehéz lesz, és még annál is nehezebb lett, de fél év alatt megszoktam és azóta is életem egyik legjobb döntésének tartom, hogy az orvosi pályát választottam. Én kolis vagyok, a hangulat szuper (pláne kolisként), sok a program, nem lehet unatkozni. Biztos nem akkora a nyüzsgés, mint Budapesten, de én nem bánom. Lehetne itt naphosszat is írni róla az az igazság. Ha kérdésed van, szívesen válaszolok, de magamtól nem tudom mit írhatnék.
2019. febr. 27. 12:53
 2/3 anonim ***** válasza:

Igazából könnyebb, mint vártam, de engem anno nagyon próbált ijesztgetni mindenki, hogy milyen durván nehéz az orvosi, egész nap tanulni kell, semmi szabadidő, meg társai :D Szóval én így indultam neki az egyetemnek, de ez közel sem igaz. Persze attól még rohadt nehéz.

Szegedre járok.

De már én is nagyon sok kérdésre válaszoltam, olvasgasd vissza a korábbi kérdéseket, én anno rengeteget elolvastam. De persze, ha van bármi konkrét kérdésed, akkor szívesen válaszolok. :)

2019. márc. 1. 18:27
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szegedi és Debreceni egyetemet ismerem, ezekben voltam orvosis koliban. Szeged az egész szívében-lelkében egy egyetemi város, Debrecennélmeg az egyetemirész egy külön kis része a városnak.Mind a kettőnél megvan az, hogy miért az ő orvosi szakjuk a legjobb meg nehezebb az országban.

Szeged barátságosabb város szerintem.

2019. ápr. 13. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!