Meg lehet oldani egyetem mellett a munkát tanárképzésen?
Tavaly szeptemberben kezdtem az egyetemet, és hát a családban eléggé nagy bajok vannak. Eddig a családban Anyám keresett többet, viszont amióta apámnak új munkahelye lett, így most ő lett a fő kenyérkereső. Lényeg a lényeg, hogy anyámat fűvel-fával megcsalja, és Anyám közölte, hogy azért nem hagyja ott, mert akkor nem tudná fizetni az egyetemi dolgaimat.
Utánaszámolgattam, kb havi 50 ezerbe kerülök, ebbe beleszámít az utazás, a lakhatás, kaja, + az egyéb kiadások (jegyzetek, könyvek, tollak, füzetek, stb).
Eléggé tömött órarendem van, így hétfőtől-csütörtökig bent vagyok szinte egész nap órán, így csütörtök délután - vasárnapig ráérnék.
Lehetséges ilyen időbeosztással valamilyen diákmunkát találni?
Persze, vannak alkalmi munkák. Iratkozz be egy helyi diákszövetkezethez és máris válogathatsz.
Gyárakba (igaz)szalag mellé, promózni, leltárazni elég szabadon járhatsz. Egy nap/éjszaka alatt 8-10 ezret is megkereshetsz. Heti két nap munkával könnyen összeszedsz havi 50-60-at.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!