Ha több iskolát jelöltem meg tovább tanulás céljából, de arra amit megjelöltem elsőnek felvesznek, akkor nem is lesz esèlyem esetleg arra menni amit utolsónak jelöltem?
Figyelt kérdés
Mert a tanárom azt mondta, hogy ha felvesznek az első helyre, akkor a többi iskola meg sem kapja a papíromat, szóval az első helyre kell majd mennem. Ez igaz? Ha igen, nem lehetne valahogy sorrendet cserélni esetleg? (Már elküldtük a papírkat.2019. febr. 22. 12:36
2/6 anonim válasza:
Miért ez a nagy változás biztos volt oka annak hogy utolsónak jelölted meg?
3/6 Andizsuzsi válasza:
Ez a lényege a sorrendnek. Hogy azt jelölöd meg elsőnek, ahova leginkább szeretnél menni, és azt utolsónak, ahova csak végső esetben. Március 21-22-én van lehetőség a sorrend módosítására.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2019. febr. 22. 21:03
5/6 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem kérdezni, hogy amikor lehet majd sorrendet változtatni, szakot nem lehet?
2019. febr. 23. 13:58
6/6 Andizsuzsi válasza:
De azt is lehet. De csak azok között, amiket először is megjelöltél. Új szakot felvenni vagy új iskolát megjelölni nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!