Szakot szeretnék váltani. Hogyan működik?
Sziasztok :) Első éves biológus vagyok. Sajnos érzem , hogy lehet nem nekem való ez a szak. Gondolkoztam azon hogy szakot váltok. Amik szóba jöhetnek : élelmiszermérnök és a mezőgazdasági mérnök. Ma éjfélig tudom hitelesítettni a jelentkezésemet. Ha váltok szakot akkor az hogy működik? Tudom , hogy újra jelentkezek , de akkor a mostani szerződést meg kell szüntetni?
Köszönöm :)
Igen ma még hitelesíthetsz. Vagy passzívra teszed magad vagy kiíratkozol.
Javaslom a passzívat,mert akkor nem kell tb-t fizetned, mehetsz passzív munkákra, viszont diákod nem lesz.
Ha hitelesítel és felvesznek elmész augusztusba beiratkozni. Ha passzíváltattad magad akkor ősszel nyugodtan kiíratkozhatsz a tanulmányi osztályon.
Amennyiben felvesznek, de te még sem tanulnál tovább, nem mész el beiratkozni és onnantól semmi dolgod az egyetemmel.
Köszönöm a gyors válaszokat :)
Már a sulikat bejelöltem . Csak gondolkozom rajta , hogy hitelesítsem.
nem kell megszüntetni
egyszerre 2 egyetemet is végezhetsz egy időben.
az hogy most jelentkezel nem befolyásolja ezt.
ha pedig felvesznek oda ahova szeretnéd, akkor szeptemberben elkezdheted azt, és ha nem akarod mellé folytatni a bioszt akkor azt abbahagyod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!