Egyetemi átjelentkezés? Nagyon fontos! Aki tudja kérem segítsen!
Üdv!
Teljesen összezavartak már ezzel és nem tudom mi igaz, mi nem. Következő a helyzetem:
Eddig 1. félévet húztam le a szakon. És eldöntöttem, hogy szeptembertől átmennék másik egyetem, másik szakára - már beadtam a jelentkezésem - viszont nem passzíváltam itt a 2. félévet.
Na most: ez a visszafizetés hogyan is van most? Mert több oldalon azt olvastam, hogy abban az esetben NEM kell visszafizetni a második félévet, ha utána 1 éven belül folytatom máshol egyetemi tanulmányaim. Én esetemben ugye szeptembertől úgyis mennék át máshova önköltségesre.
Szóval: ki kell- e fizetni ebben az esetben a MÁSODIK félévet, ha nem akarom azt passzíválni?
Nagyon örülék, ha valaki tudna ebben segíteni!
Uh köszi, akkor mégis csak én tudom/olvastam jól :D
Az a problémám, hogy a tárgyaim leadását nem engedélyezi jelenleg a neptun, mert így meg feleslegesen vagyok listán. Vagy ez ebből a szempontból lényegtelen?
Az a baj diák miatt nem mondom csak fel még.. (munka, bérlet, messze lakom..)
Felvenni felvennének, mert önköltségesre mennék (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!