Az orvosi egyetem megvalósítható lenne számomra?
Sziasztok! :)
Mindig is nagyon vonzott az orvosi hivatás, csodálattal nézek minden orvost, tisztelem a tudásukat, legfőképpen a segítséget amit nyújtanak.
Évek óta orvos szeretnék lenni, legnagyobb motivációm a gyógyítás, amit adhatnék. Sajnálatos módon közbejött néhány gond az életemben, ezért egy másik kart választottam, 2 év múlva végzek az egyetemen.
Természetesen gondolkoztam, hogy abba hagynám, de ennyi időt kibírhatónak tartok, a jelenlegi tanulmányaimat is szívesen végzem. Ha befejezem, 21 éves leszek, de szeretnék 2-3 évet biológia-kémia felkészüléssel tölteni ezután, hogy elkezdhessem igazán követni az álmom.😊
Szerintetek megvalósítható?
Kérdező, jegyezd meg jól, a medikák rohadt okosak, mindenkinél mindent jobban tudnak és szépségüknél csak a szerénységük nagyobb... Sajna sok orvosin az előzőhöz hasonló nőszemély, aki okoskodáson meg seggriszáláson kívül mást nem nagyon tud.
Ami a kort illeti, az orvosi pont az a szak, amit harminc alatt bármikor el lehet kezdeni. Az való igaz egy szemeszter kb. egy millió, de az tök mindegy, hogy hány éves vagy amikor végzel. Senkit nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!