Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Az orvosi egyetem megvalósítha...

Az orvosi egyetem megvalósítható lenne számomra?

Figyelt kérdés

Sziasztok! :)

Mindig is nagyon vonzott az orvosi hivatás, csodálattal nézek minden orvost, tisztelem a tudásukat, legfőképpen a segítséget amit nyújtanak.

Évek óta orvos szeretnék lenni, legnagyobb motivációm a gyógyítás, amit adhatnék. Sajnálatos módon közbejött néhány gond az életemben, ezért egy másik kart választottam, 2 év múlva végzek az egyetemen.

Természetesen gondolkoztam, hogy abba hagynám, de ennyi időt kibírhatónak tartok, a jelenlegi tanulmányaimat is szívesen végzem. Ha befejezem, 21 éves leszek, de szeretnék 2-3 évet biológia-kémia felkészüléssel tölteni ezután, hogy elkezdhessem igazán követni az álmom.😊

Szerintetek megvalósítható?

2019. febr. 2. 19:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, jegyezd meg jól, a medikák rohadt okosak, mindenkinél mindent jobban tudnak és szépségüknél csak a szerénységük nagyobb... Sajna sok orvosin az előzőhöz hasonló nőszemély, aki okoskodáson meg seggriszáláson kívül mást nem nagyon tud.

Ami a kort illeti, az orvosi pont az a szak, amit harminc alatt bármikor el lehet kezdeni. Az való igaz egy szemeszter kb. egy millió, de az tök mindegy, hogy hány éves vagy amikor végzel. Senkit nem érdekel.

2019. febr. 16. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!