Elsőre nem vesznek fel orvosira nagy kihagyás lenne halasztani egy évet?
Figyelt kérdés
2019. jan. 27. 18:03
1/5 anonim válasza:
Miért lenne nagy kihagyás? Ha igazán ezt akarod, akkor az az egy év lópikula se ahhoz képest, hogy 40 éven keresztül azzal tudsz foglalkozni, amire elvileg vágysz. Sokan kihagytunk 1 évet (én pl 2-t, más még ennél is többet), senki nem veszített semmit.
2/5 anonim válasza:
Engem sem vettek fel elsőre. (Sőt ismerek olyat is, aki direkt kihagyott.) Angolt tanultam (német nyelvvizsgám már volt), külföldön is voltam, aztán 4 hónap intenzív kémia és biosz tanulás és tanfolyamra járás után fel is vettek. (Bár mindkettőből faktos voltam.) Új barátokat szereztem, régiekkel találkoztam.
Életem egyik legjobb éve volt.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!! Erre vágyom mióta bele kostoltam a biológia-kémia világába :D mást nem nagyon tudok elképzelni számomra.
Köszönöm még egyszer!
2019. jan. 28. 16:31
4/5 A kérdező kommentje:
Én amúgy külön tanárhoz járok, mert sulimba nem volt lehetőség faktra.
2019. jan. 28. 16:33
5/5 anonim válasza:
Szia!
Egyáltalán nem vészes. Az én csoportomnak kb.a felét nem elsőre vették fel, és senkinek semmi problémája nem volt eddig. Van olyan, aki a kihagyott egy évben mentőzött, OKJ-T végzett, ami azért előnyös tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!