21 évesen egy 4 éves egyetem?
Őszintén szólva nagyon bánt, hogy most jöttem rá, hogy mit szeretnék és nem 18-19 évesen.
Zavar, hogy 25 évesen végeznék vele, addig pedig a szüleim tartanának el.
Mert hiába dolgozom nyáron meg diákmunkázom biztosan szükség lesz a segítségükre is és most még nem ciki 21 évesen, de 25 évesen rossz érzés lesz.
Bánt nagyon a korom amiatt is, hogy a munkaerő piacra kikerülve, hogy fog kinézni, hogy más 23 évesen elvégzi én pedig 25.
Mi a véleményetek? Nem voltam sosem ilyen aggódós, csak most hogy látom elrontottam, hogy nem hamarabb jöttem rá mit szeretnék. :(
SEMMIT nem fog számítani, érted? SEMMIT
Viszont még 40 évig fogsz dolgozni, az a lényeg!
Nem számít. Nem te vagy az egyetlen aki időközben meggondolja magát. Én 30 évesen fogok fősulira menni, mert amit 18 évesen kezdtem el otthagytam mert nem tetszett.
Semmi hátrány nem fog érni emiatt, van aki 40 évesen tanul új szakmát.
Ugyan már? Miről maradtál volna le? Én 27 évesen kezdtem és köszönöm szépen jól vagyok, jövőre végzek. Sőt tervben van, hogy még folytatom a tanulmányaimat.
Nyugaton még 50 évesen is beülnek az egyetemi padokba, sokszor nappalin! Nyugodtan kezd el!
LOL
annak semmi jelentősége hogy 21 vagy akár 25 is lehetnél most
a fontosabb hogy jól dönts és ez a döntés lehetőleg ne az andragógia & ruhatár szak legyen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!